Láthatatlan fogszabályozás prémium fogászaton Budapesten és Gödöllőn

Láthatatlan fogszabályozás

HappySmyle, láthatatlan fogszabályozás
A HappySmile inkább ékszer, mintsem eszköz. Az is csak átmenetileg: legszebb ékszere ugyanis a vakító, elbűvölő mosoly, amit általa érhet el!
A fogszabályozó rendszer áttetsző (láthatatlan, biokompatibilis) sínek sorozata, amely lépésről-lépésre kíméletesen mozgatja a fogakat az ideális helyzetükbe.

Bővebben

Fogfehérítés

Üzleteinkben, plazma íves és lézeres fogfehérítésre is van lehetőség. Mindkét módszerrel, több árnyalattal fehérebbé tehetjük a fogakat, mely állapot évekig fenntartható.

Bővebben
Plazma íves és lézeres fogfehérítés Budapesten és Gödöllőn
Esztétikus fogkoronák készítése prémium fogászat

Esztétikus fogkorona

A fogkorona alkalmazása azt a fogpótló eljárást jelenti, amikor a fogpótlás teljesen körbeveszi és beborítja az adott fogat vagy implantátumot.
A gyökérkezelt fogra megelőzésképpen érdemes koronát tenni, mert mivel megszüntetjük a vérkeringését, a fog kiszárad és törékennyé válik. Ha úgy törik le a fog, hogy csapos műcsonkot lehet készíteni, ennek beragasztása után kell elkészíteni a koronát. Bármely fog eltávolítása után kb. 4-5 héttel javasolt hidat készíteni, ugyanis megbontva a fogsor egységét, az eltávolított fog mögötti fog előre dőlhet, szemben levő fog kiemelkedhet, és a fogak elvándorlása hosszú távon állkapocs- ízületi problémákat okozhat.

Bővebben

Fogékszer

EGY PARÁNYI EXTRA CSILLOGÁS KIEMELI A SZÉP MOSOLYT
A fogékszer egy kicsi, csiszolt üveg kristály, vagy arany ékszer, amelyet a fog felszínére, általában a felső kismetszőre ragasztunk egy speciális eljárással. Színük és méretük változatos. A fogékszer a felhelyezési technológiának köszönhetően nem károsítja a fogzománcot, és bármikor eltávolítható.

Bővebben
Fogékszer készítés prémium fogászaton Budapesten és Gödöllőn
Esztétikus fogtömések készítése prémium fogászat

Esztétikus fogtömés

A fogszuvasodás a leggyakoribb panasz, amivel fogorvoshoz fordulunk. Ez a baktériumok okozta fogbetegség gyakran jár kellemetlen tünetekkel: érzékenység, fájdalom, kellemetlen szájszag.
Amennyiben észreveszi magán ezeket a tüneteket, minél előbb forduljon budapesti fogászati rendelőnkhöz, mert a halogatásnak nagy ára van: váratlan fogfájás, nagyobb beavatkozás, nagyobb költség.
A hagyományos amalgám (sötét színű) tömés tökéletes alternatívája.

Bővebben
Fogpatika fogászati időpontfoglalás Budapesten és Gödöllőn

Bejelentkezés

Foglaljon időpontot!

Szeretne kényelmesen, várakozás nélkül ellátogatni hozzánk? Ehhez csupán ki kell választania az Önhöz legközelebbi szalont, az igényelt szolgáltatást és az Önnek legalkalmasabb időpontot.