A Fogszabályozásról

Az emberek többsége javarészt esztétikai okok miatt keresi fel a szakorvost.

Kevesen tudják, hogy a professzionális fogszabályozás ez ennél jóval összetettebb, hiszen magában foglalja az állcsontok rendellenességeinek korrekcióját, szerepe van az egészséges harapás kialakításában, a helyes beszéd, a szép mosoly, és ez által az arc harmóniájának megteremtésében is.

Az elváltozások funkcionális, esztétikai és pszichés zavart is okozhatnak. A rendezetlen fogazat nehezebben tisztítható, elősegíti a fogszuvasodást. A harapási rendellenességek az egyes fogak, fogágy túlterhelését okozhatják, ami hosszú távon gyulladáshoz, a fog elvesztéséhez vezet. A rágószerv betegségei az állkapocs ízületre, az emésztőrendszer egészségére is hatással vannak.

A fogazati eltérések kezelése nem csak a serdülő korban, hanem már kisgyermek korban is elkezdődhet. Napainkban a fiatal felnőttek és az idősebb korosztály is bátran alávetheti magát a terápiának, hiszen a csont egy egész életen át képes az átépülésre.

Fogpatika fogászati időpontfoglalás Budapesten és Gödöllőn

Bejelentkezés

Foglaljon időpontot!

Szeretne kényelmesen, várakozás nélkül ellátogatni hozzánk? Ehhez csupán ki kell választania az Önhöz legközelebbi szalont, az igényelt szolgáltatást és az Önnek legalkalmasabb időpontot.