Swiss smile luxus prémium minőségű fogászati szájápolási termékek

SWISS SMILE – ÜDVÖZÖLJÜK A SVÁJCI LUXUS SZÁJÁPOLÁS VILÁGÁBAN

Szeretnénk, ha a szájápolás kilépne az unalmas, egy-egy problémára fókuszáló, napi rutin-cselekvések világából és egyedülálló élménnyé változna.

A Swiss Smile által képessé válunk a szájápolást eseménynek érzékelni, érzékennyé válunk a minőségre, a textúrára, a hatékonyságra.

Megszületik a standard, mely alatt már nem tudunk szájápolásban gondolkodni!

Örömet okoz a napi használat, az esztétikai érzékünk megnyugszik és kisimul, a fürdőszobánkba finoman bekúszik a luxus minőség. Várjuk a következő alkalmat, amikor használhatjuk.

Jöjjön, megmutatjuk, hogy mi az amire vágyik…

swiss smile – a luxus, az
időtlen design és az esztétika kombinációja

A luxus, esztétika és időtlen design terén szerzett széleskörű tapasztalatainak egyesítésével a swiss smile túllépett a megszokott fogápoláson. A legkeresettebb és leginnovatívabb formulákat fejlesztette ki, ezeket a legkiválóbb összetevőkkel és minőségi alapanyagokkal gazdagította, hogy példátlan és hatásos fog-és szájápolási élményben lehessen részünk. A svájci fogápolási szakértő, a CURADEN munkássága - mely 40 éve nemzetközileg elismert fejlesztésekkel van jelen a fogászati megelőzés terén - és a világszerte mintegy 200.000 elismert fogorvos segítő támogatása alkotja a swiss smile exkluzív palettájának alapját. Új horizontokat nyitott nappali és éjszakai szájkozmetikai megoldásaival a tökéletesen csillogó és csodálatos mosoly elérésében.